11:30

Gullänget-Kroksta IBS Vit

Referat: Timrå IBC - Gullänget-Kroksta IBS Vit

Två matcher i dag mot Gulläne vit och blå, de är två matcher vi ska vinna.
Vi börjar att spela mot vit vi kommer ut väldigt sömnigt och gullänge gör 0-1 efter 12 min inge bra period av oss.
tur att pausen kommer så vi får prata igenom lite saker med grabbarna , vi kommer ut i andra och ökar tempo springer mer på varje boll, 1-1 kommer efter 5 min och de rullar på i 8 min så står de 3-1 på tavlan och gullänge tar time out men vi har inte så mycke att prata om.

Tredje perioden var en transportsträcka arre stänger matchen med sitt 4-1 mål efter 1min och de rullar på , vi vinner matchen med 7-2

Matchen mot gullänge blå blir lite jämnare blir hela 5 mål i den första perioden vi går till paus ledning med 3-2 . fast jag tycker att vi är de bättre laget , dom får in lite flytmål , men dom räknas dom med :) kommer ut i andra och gör både 4-2 och 5-2 ganska tidigt i matchen , men gullängekrigar på och gör 3-5 i 9 match minuten inge fler mål i den här perioden.

Tredje perioden spelar vi bra håller i bollen , vi låter inte gullänge komma till några riktiga lägen och vi spelar av matchen och inget lag gör några mål i den här perioden.

Bra i dag tycker jag att Arvid arre Borg är med sina 7 poäng på 2 matcher.

Men hela laget ska ha beröm för att orka jobba över hela banan plus att dessa grabbar inte ger upp i första taget..

Tack för mig trevlig Lördags kväll allesammans.